Jump to content

FS Spotlights not detecting p3dv4.5


Spencer_Hoefer

Recommended Posts

Spencer_Hoefer

Hello,

I am having an issue getting FS Spotlights to work with p3dv4.5. As you can see from the screenshot it is installed in the sim, but the manager itself is not recognizing that p3d is open. No modifications have been made to my simconnect file and I am not having any issues with other programs that use it (Little Navmap and Active sky). Also my simconnect.cfg is not located in my p3d documents folder, but rather ActiveSky's simconnectfiles sub folder instead. Is this normal I cannot find this file anywhere else on my system?

Screenshot_2.jpg

Link to post
Lefteris Kalamaras

From the A320-X FAQ:

Q: My A320-X loads with black / blank screens and I see no gear in the external model.

A: If this is a first-time Prepar3D installation, ensure you have installed SimConnect redistributables as well.

A: Check that there is no simconnect.cfg anywhere in the "My Documents" folder configured to only use SimConnect remotely.

A: If you are loading Active Sky from a networked computer (such as a laptop), check that it has SimConnect RTM, SP1 and SP2 installed as well.

Link to post
Spencer_Hoefer
On 10/24/2020 at 12:20 AM, Lefteris Kalamaras said:

From the A320-X FAQ:

Q: My A320-X loads with black / blank screens and I see no gear in the external model.

A: If this is a first-time Prepar3D installation, ensure you have installed SimConnect redistributables as well.

A: Check that there is no simconnect.cfg anywhere in the "My Documents" folder configured to only use SimConnect remotely.

A: If you are loading Active Sky from a networked computer (such as a laptop), check that it has SimConnect RTM, SP1 and SP2 installed as well.

Simconnect is installed as my other programs that rely on it work correctly. I am not on a networked setup. The only thing that is odd is when I re run the simconnect installer the installer screen disappears half a second after opening. Not sure if this is normal or not.

Link to post
Lefteris Kalamaras

Did you check that you do not have simconnect.cfg in your My Documents folder or anywhere else and that IF it exists, it's not configured to run SimConnect remotely only?

Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...