Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'autothrottle'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • General Forum
  • Aircraft
    • Concorde-X
    • A3xx Master Series
    • Screenshots
  • Tools
    • FSL Hardware Interface
    • FSL Spotlights
  • Cockpit Building
    • Chat about cockpit building
  • easyJet Crew's easyForum
  • British Airways's The BA Club
  • AVIANCA's FORUM
  • Aegean Airlines's The Pub of Accord
  • Wizz Air's Topics

Categories

  • A319-X Liveries
    • PBR User Submitted Liveries
    • Older Non PBR Liveries
  • A320-X Liveries
    • Older non PBR Liveries
    • FSX & P3Dv3 Liveries
  • A321-X Liveries
    • User Submitted Liveries
  • A3XX Misc Files
    • Cabin Textures
    • A320-X - Unsupported Mods
    • Utilities
  • Concorde-X Files
  • FSL Aircraft Paint Kits
  • Spotlights
  • Hardware Interface for Prepar3D v4 & v5
  • Legacy Interfaces
  • Olympic Air Virtual's Files
  • Wizz Air's Files
  • Eurowings Crew's Configs / Textures / Sounds
  • Eurowings Crew's Operational Files
  • My little software corner's Downloads

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. Hello All, I just bought Concorde X today and on first launch it seemed to work perfectly. However, after restarting my computer there seems to be a few issues. The first one is the INS no longer aligns. I know how to do this so this isn't the problem, but whenI engage the parking break, switch all the INS buttons to off on the engineers pannel and then press (CTRL + I) to realign nothing happens, nothing comes up in the top of the screen to say its aligning The parking break also doesn't engage by pressing CTRL > key either and I have to click it manually in the v
×
×
  • Create New...