Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'adi'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • General Forum
  • Aircraft
    • Concorde-X
    • A3xx Master Series
    • Screenshots
  • Tools
    • FSL Hardware Interface
    • FSL Spotlights
  • Cockpit Building
    • Chat about cockpit building
  • easyJet Crew's easyJet UK & EU PA pack
  • easyJet Crew's easyJet EU liveries
  • British Airways's The BA Club
  • Aegean Airlines's The Pub of Accord

Categories

  • A319-X Liveries
    • PBR User Submitted Liveries
    • Older Non PBR Liveries
  • A321-X Liveries
    • User Submitted Liveries
  • A3XX Misc Files
    • Cabin Textures
    • A320-X - Unsupported Mods
    • Utilities
  • Concorde-X Files
  • FSL Aircraft Paint Kits
  • Spotlights
  • Legacy Interfaces
  • Hardware Interface for Prepar3D v4 & v5
  • easyJet Crew's easyJet UK high quality liveries
  • Olympic Air Virtual's Files
  • Eurowings Crew's Configs / Textures / Sounds
  • Eurowings Crew's Operational Files

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Raoul Disteldorff

    Artifical Horizon problem / bug

    Good day, I am loosing a bit of faith here to be honest, my Concorde X only loads up correctly 1 in 10 times, for the rest I always see this weird blacked out ADI.... I am using a default scenario (Piper with engines off), I also tried loading the Piper first and then switching to Concorde in P3D itself without success... I reinstalled P3D v3 just for the Concorde so there are no other complex aircraft add ons installed into P3D v3. Has anyone got a clue on what could be the culprit causing this issue? As it is really frustrating needing to restart P3D 10 times in order to be ab
  2. Kristoffer Lokke-Sorensen

    "Frozen/Stuck" ADI

    Greetings! Have been wanting/trying to take the Concorde for a blast over the atlantic this weekend, but have bin stuck at the gate with some ADI issues (Frustrating to go through all the prep before takeoff, only to discover at Vr that the ADI does not work...Been there - done that!): It does not move when pressing the "TEST"-button, like it used to.. Following the tutorial, I loaded the Concorde_X_Preliminary saved flight, and went from there. My P3D starts with a saved flight with the Piper Cub with engines off (to accommodate the FSLabs A320). Before I test the ADI, I connect the Gro
×
×
  • Create New...